Egedal akvarieforening

Når du tilmelder dig "Ølstykke Akvarieforening" (i det følgende "vi", "os", "vores", "Ølstykke Akvarieforening", "http://www.3650fisk.dk"), indvilliger du i at være retsgyldigt bundet af de følgende betingelser. Vær venlig ikke at tilmelde dig og/eller bruge "Ølstykke Akvarieforening", hvis du ikke indvilliger i at være retsgyldigt bundet af alle de følgende betingelser. Vi kan ændre disse til enhver tid, og vi vil gøre vort yderste for at informere dig, alligevel vil det være fornuftigt, at du selv gennemgår disse betingelser regelmæssigt, da din fortsatte brug af "Ølstykke Akvarieforening" efter ændringer af betingelserne betyder, at du indvilliger at være retgyldigt bundet af betingelserne efter de er opdateret og/eller skærpet.

Du indvilliger i ikke at indsende nogen form for fornærmende, uanstændigt, vulgært, bagtalende, hadefuldt, truende eller sexuelt orienteret materiale eller indsende andet materiale, som er i strid lovgivningen, det være sig i dit eget land, landet hvor “Ølstykke Akvarieforening” er hostet eller international lovgivning. Gør du dette, kan dette medføre, at du øjeblikkeligt og permanent bliver udelukket, med meddelelse herom til din Internet udbyder, hvis det vurderes påkrævet af os. IP-adresserne for alle indlæg logges for at give mulighed for at håndhæve disse betingelser. Du indvilliger i at "Ølstykke Akvarieforening" har ret til at fjerne, ændre, flytte eller låse enhvert emne til enhver tid, såfremt vi finder dette passende. Som bruger indvilliger du i at al information du har skrevet, bliver lagret i en database. Selvom denne information ikke vil blive videregivet til tredjemand uden dit samtykke, kan  "Ølstykke Akvarieforening" ikke blive holdt ansvarlig for ethvert hackingforsøg, som kan medføre at dataene bliver kompromitteret.

 

Forum- og debatregler.

Ølstykke akvareieforening’s debatforum har til formål at fungere som et sted, hvor brugerne kan udveksle erfaringer og gode råd mm. indenfor det akvarie området. Det er derfor vigtigt, at der hersker en god omgangstone i forummet, således at der er plads til alle brugere.

Bemærk, at debatforummet er et forum for og mellem Ølstykke akvareieforening's brugere. Forummet er således ikke Ølstykke akvareieforening's brevkasse, hvorfor henvendelser til Ølstykke akvareieforening skal stilles til Ølstykke akvareieforening - se Kontakt.

Reglerne for debatforummet kan du se hér:

1. Enhver form for reklame, spamming, personhetz og lign. vil ikke blive accepteret.

2. Enhver form for diskriminering af etniske minoriteter og racisme vil ikke blive tolereret.

3. Det tilskyndes, at der anvendes et pænt sprogbrug brugerne imellem, selvom der kan opstå uenighed.

4. Der må ikke linkes til stødende hjemmesider i forummet. Ølstykke akvareieforening har ikke mulighed for at gennemgå indholdet af de hjemmesider, der står opført eller er linket til under de forskellige indlæg, og Ølstykke akvareieforening er således ikke ansvarlig for indholdet, overholdelse af eventuelle ophavsrettigheder, lovligheden eller anstændigheden af det materiale.

5. Det er ikke tilladt at gengive nyheder, artikler m.m. fra andre medier. Kun citater med kildeangivelse tillades.

Ved overtrædelse af ovenstående regelsæt, forbeholder Ølstykke akvareieforening sig ret til at slette de(t) pågældende indlæg uden varsel, og ved særligt grove tilfælde samtidig lukke for brugerens profil i det omfang, som bestyrelsen for Ølstykke akvareieforening finder rimeligt.

Nyheder

Sommer åbent

I perioden 8. Juli - 26. August (begge dage inklusive) åbnes 19:30 som sædvanlig, men at der lukkes tidligt (allerede fra kl. 20) hvis der ikke møder så mange op - det vurderes fra gang til gang. 
Man kan altså risikere at der er lukket hvis man kommer ret meget efter kl. 20.

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Nyt lokale 5-12-2016

Nye lokaler 

Fra d. 5 december 2016

er foreningens nye adresse

Sandbjerghallen

Skolevej 9

3660 Stenløse

        Attach2457 20170814 200755

Indgang  i den lave bygning til højre på hallen (den røde pil)

 

man tir ons tor fre lør søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Forum Login